Τεχνογνωσία στην Πράξη

Προσαρμόζουμε το λογισμικό στις ανάγκες σας.
Δικτύωση και τεχνολογική παρέμβαση.
Υλοποιούμε λύσεις και τις υποστηρίζουμε.


Λογισμικό
Υποστήριξη
Τεχνογνωσία

Οι υπηρεσίες μας

Λογισμικό

Αναπτύσουμε εφαρμογές και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις λογισμικού στην αγορά. Τροποιπούμε επεκτείνουμε το λογισμικό σας στις ανάγκες σας.

Δίκτυα

Από απλό τοπικό δίκτυο έως  σύνδεση των απομακρυσμένων υποδικτύων. Διαβαθμισμένη πρόσβαση στου πόρους σας είτε εσωτερικά (intranet) είτε εξωτερικά (extranet).

Υποστήριξη

Δεν σας ξεχνάμε. Η επικοινωνία μας είναι πάντα ανοικτή. Στη διάθεσή σας για να σας λύσουμε ότι προκύψει ή και για να σας πληροφορήσουμε για οτιδήποτε θέλετε.

Διαδίκτυο

Φροντίζουμε για την επαγγελματική σας παρουσία στο διαδίκτυο και την προβολή σας στα κοινωνικά δίκτυα. Φέρνουμε το διαδίκτυο στον χώρο σας απλά και κατανοητά

Κοινωνική Δικτύωση

Ακολουθείστε μας στα κοινωνικά δίκτυα και μείνετε ενημερωμένοι

Επικοινωνία

Με λίγα λόγια

Η E-Logism είναι εταιρεία ανάπτυξης κώδικα λογισμικού. Εκτός από το δικό της λογισμικό έχει συμμετοχή σε συμπαραγωγή κώδικα με εταιρείες συμβούλων και τεχνολογίας γνωστές στον ελληνικό χώρο. Πέρα από το λογισμικό και σε συνεργασία με τεχνικές εταιρείες δίνει λύσεις μηχανοργάνωσης και δικτύου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας ώστε να εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς τους.